Čo sú soľné lampy

33_01 o

Staroveké kryštály v modernom svete

Niekedy sa hovorilo, že nie všetky stvorené soli sú si rovné. V našej dobe existuje veľa dôvodov, prečo je to tak. Jedným z dôvodov je prostý fakt, že dnešné oceány sú čoraz viac znečisťované. Výroba čistej morskej soli je pre ľudstvo čoraz viac nepolapiteľný sen. Naša spoločnosť si vyberá tie najčistejšie a najlepšie kryštály soli. Z nich sú vyrábané naše soľné výrobky – ako aj ružová soľ pre zdravé každodenné použitie. Tieto soľné kryštály vznikli pred 260 miliónmi rokov, keď praveké oceány neboli dotknuté znečistením ľudskou prítomnosťou. Boli vytvorené na úpätí Himalájskych hôr a skryté milióny rokov pod povrchom zeme.

Vzduch sa skladá z elektricky nabitých častíc ( iónov ). V našom technologickom prostredí je nadbytok kladne nabitých iónov, vrátane elektronických zariadení a high-magnetických vĺn. Elektrická rovnováha vzduchu je narušená. Nadbytok kladných iónov je často spúšťačom chronických únav, duševnej a fyzickej vyčerpanosti. Na dovolenke pri mori hľadáme príjemnú, osviežujúcu klímu.

Soľné lampy sú určené len pre vnútorný priestor. Vo vlhkých a chladných miestnostiach zvlhnú, ronia krokodílie slzy, preto používajte lampy v suchých miestnostiach s izbovou teplotou. Ak Vám chýba fyzická i duchovná pohoda, vďaka našej soľnej lampe si vytvoríte útulné prostredie k jej doplneniu. Ich svetlo dotvára čarokrásny tón pokojnej atmosféry. Každá lampa je jedinečný originál, pretože každý kameň je nenapodobiteľný.

Pre maximálne využitie pozitívnych účinkov lampy odporúčame umiestniť ju čo najbližšie k miestu, kde sa najčastejšie zdržiavate.

Soľná lampa je najprirodzenejší umelý svetelný zdroj.

Našou prvoradou prioritou je spokojnosť zákazníka, poskytnúť vám jednoduchý a rýchly nákup bez stresu na našom e-shope, ktorý rešpektuje Váš drahocenný čas. Snažíme sa ponúknuť kvalitou tie najlepšie a cenovo najvýhodnejšie výrobky. Pre tento účel budeme robiť všetko, čo je v našich silách, aby ste ako zákazník boli s nákupom spokojný. Takáto spokojnosť zákazníka sa nám stáva prirodzená, pretože máme skvelé produkty, vynikajúce ceny, na objednávky reagujeme rýchle a odosielame tovar v čo najkratšom čase. Navyše Vám garantujeme 90-dňovú záruku. Ak by ste neboli s nákupom spokojní, môžete nám tovar do 90 dní vrátiť späť, prípadne žiadať jeho výmenu.